Categorieën
Geen categorie

Definitie van anonieme SMS

Inhoudsopgave

We willen misschien allemaal wel eens anoniem blijven en al helemaal op het gebied van SMS’en. Een anonieme sms versturen is tegenwoordig nog niet zo gemakkelijk, want je nummer is altijd zichtbaar voor degene die de SMS ontvangt. Maar hoe handig zou het zijn als je een SMS kunt sturen zonder dat iemand weet dat deze van jou afkomt? Dat zou soms best fijn zijn. Zo kun je toch zeggen wat je wil zeggen, maar blijf je lekker privé. Wanneer jij een anonieme sms gaat vesturen kan namelijk niemand achterhalen dat deze van jou afkomt, althans niet via het nummer. Ben je benieuwd naar de anonieme SMS? Lees dan vooral even verder.

Hoe het werkt

Als je met je eigen telefoon een SMS verstuurt dan kan de ander dus altijd zien dat het van jou afkomt. Met je eigen telefoon is een anonieme SMS versturen niet mogelijk. Maar toch kan het? Hoe dat dan? Dat kan online via een online dienst voor anonieme SMS. Je kunt daarbij altijd zelf kiezen wat de afzender van je sms moet worden. Je kunt een anonieme SMS versturen via verschillende websites op internet. Het kan dat deze website gratis is, maar het kan ook dat je moet betalen. Wanneer je moet betalen dan kun je kosten krijgen tussen de €0,45 cent en €1,30 euro per SMS.

Anoniem

Hoe het kan dat jij geen anonieme berichtjes kan sturen en zo een website wel? Deze website maakt gebruik van online SMS systemen. Deze online systemen worden ook gebruikt voor de serviceberichten van bedrijven. Je kunt hier, zoals net al gezegd, je eigen afzender aan meegeven. Kies bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of kies een andere naam. Je kunt er ook voor kiezen om er letterlijk anoniem neer te zetten. Het is maar net wat je zelf wil.

Waarvoor

Een anonieme SMS versturen kan om vele redenen. Vaak wordt het gedaan om een grapje uit te halen met vrienden. Je kunt op deze manier wat afwisseling in de vriendschap brengen. Voorbeelden kun je online vinden. Een andere reden is een Valentijns bericht sturen. Vind je iemand leuk, maar weet diegene dit niet van je? Dan kun je ervoor kiezen om dit toch te zeggen, maar dan anoniem. Dit is een goede optie als je het heel spannend vindt. Soms wordt een anonieme SMS ook gebruikt om contact te houden met je ex. Exen blokkeren elkaar vaak. Een anonieme SMS kan niet worden geblokkeerd, dus biedt dan een handige uitweg. De vraag is natuurlijk of je dat moet willen, maar het is zeker niet onmogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *