Categorieën
Reizen

Definitie van boutique hotel

Inhoudsopgave

Een boutique hotel, ook wel boetiek hotel genoemd, is een vrij nieuw concept. Het draait hierbij niet alleen om het hotel zelf maar om de hele ervaring eromheen. De sfeer is net zo belangrijk als het hotel zelf. Ook de ligging is hartstikke belangrijk voor een boutique hotel Valkenburg bijvoorbeeld.

De sfeer van een boutique hotel

Aan de inrichting van een boutique hotel is hartstikke veel aandacht besteed. Dit is niet alleen te zien maar dit voel je ook. Er hangt een intieme warme sfeer en het gaat alle luxe te boven. Een boutique hotel staat erom bekent dat gastvrijheid op de eerste plek komt. Samen met de unieke inrichting voel je je daarom snel thuis. Elk boutique hotel heeft zijn eigen karakter en sfeer. Zo is boutique hotel Valkenburg modern maar wel intiem. Ook hebben alle kamers een uitzicht op de Geul rivier. Dit is een reden waarom de ligging van een boutique hotel ook belangrijk is.

De ligging van een boutique hotel

De ligging van een boutique hotel is heel belangrijk. Het moet passen bij de sfeer van het hotel. De intieme en warme sfeer kan namelijk niet bewaard worden als je op een heerlijke hotelkamer zit met uitzicht op een industrieterrein. Boutique hotel Valkenburg is hier wederom een goed voorbeeld voor. Je kijkt niet alleen uit op de Geul rivier. Je ligt ook nog eens in het prachtige binnen centrum van Valkenburg. De gastvrijheid wordt dus door gezet als je de deur van het hotel uitstapt. De intieme sfeer die binnen het hotel heerst is ook te vinden in de oude binnenstad. De gezelligheid zet zich voort op de terrasjes. De luxe en sfeer is dus door de hele stad te merken. 

De extra’s van een boutique hotel

Een boutique hotel heeft naast prachtige kamers en een intieme sfeer vaak ook nog andere faciliteiten te bieden. Er is vaak een restaurant met een uitstekende chefkok, je eet hier dus extra luxe tegenover een normaal hotel. Ook beschikken boutique hotels vaak over een loungehoek. Hier kun je bij de haard genieten van een goed boek. Ook kun je hier kletsen met andere gasten. Sommige boutique hotels bieden zelfs wellness arrangementen aan aan hun gasten. Buiten deze extra’s bieden boutique hotels vaak ook extra services op de hotelkamer aan. Zo kun je bijvoorbeeld een romantiek pakket bestellen bij boutique hotel Valkenburg. Zij zorgen er dan voor dat er rozenblaadjes op het bed liggen en er champagne klaar staat. Een extra luxe manier om je vriend of vriendin te verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *