Categorieën
Huis & tuin

Definitie van smart home

Inhoudsopgave

Wat is een smart home?

Een smart home is een huis ingericht met domotica. Dat zijn slim in te stellen apparaten die het leven in en om het huis vergemakkelen door middel van apps, automatisering, aandrijving en internet.

Geavanceerde smart home-producten kennen zelflerende vaardigheden, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan jouw routines en voorkeuren.

Smart Home-oplossing: Slimme verlichting

Als je een smart home hebt en nog geen aangesloten verlichting in de mix hebt opgenomen, mis je iets. Lichtregelmodules werken samen met veel van onze andere apparaten, waaronder jouw beveiligingspaneel.

Integratie met bewegingssensoren – zowel standalone bewegingssensoren als sensoren die zijn ingebouwd in de videodeurbel – kan ervoor zorgen dat de verlichting wordt ingeschakeld. Er zijn een aantal manieren om aan te passen hoe en wanneer dit gebeurt.

Smart Home-oplossing: Slimme thermostaat

Je hebt de laatste jaren waarschijnlijk veel gehoord over slimme thermostaten – ze zijn overal te vinden, en niet voor niets. Wanneer ze worden gesynchroniseerd met een slim huisbeveiligingssysteem, kunnen ze zelfs meer doen dan alleen de temperatuur regelen.

Smart homes zijn veiligere huizen

Slimme huisautomatisering maakt het dagelijks leven eenvoudiger, handiger en – wanneer geïntegreerd met een beveiligingsalarmsysteem – veiliger.

Voeg daar professionele bewaking aan toe en we zijn aangekomen bij wat wij beschouwen als de gouden standaard in slimme huisbeveiliging: een professioneel ontworpen, geïnstalleerde en bewaakte oplossing, aangepast aan jouw specifieke behoeften, tot leven gebracht door echte mensen die er zijn wanneer je hulp nodig hebt of op een comfortabelere manier wilt leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *