Categorieën
Eten & drinken

Definitie van soepbekers

Inhoudsopgave

Stevige kartonnen bekers zorgen ervoor dat klanten optimaal genieten van jouw kookkunsten. Soep is berucht omdat het zo moeilijk te verpakken is. Maar in een stevige kartonnen beker met eventueel een deksel is dat geen enkel probleem. Klanten eten je soep al wandelend op of je laat het zelfs thuisbezorgen. Geïnteresseerd in duurzame soepbekers? Lees dan meer informatie en kies de beker die bij jou past.

Een stevige deksel voor eenvoudig transport

Zonder deksel is het onmogelijk om soep te transporteren. Maar je moet er wel op kunnen rekenen. Want een deksel die zomaar losschiet levert alleen maar meer problemen op. Met soep zijn er meer consequenties dan alleen maar het verlies van een heerlijk gerecht. Hete soep leidt namelijk tot gevaarlijke situaties als het ongecontroleerd uit een verpakking stroomt. Een deksel heeft daarnaast nog een ander voordeel. De soep blijft namelijk heerlijk warm. Zelfs wanneer deze lange tijd in de soepbeker.

Verantwoorde materialen om het klimaat te ontzien

Het is de laatste tijd duidelijk geworden dat plastic verpakkingen een erg negatieve invloed hebben op onze leefomgeving. Daarom is het tijd voor een omslag. Inmiddels kiezen we steeds minder vaak voor schadelijke materialen. Gerecycled karton is bijvoorbeeld perfect. Aangezien dit gewoon biologisch afbreekbaar is en er geen verontreinigend productieproces voor nodig is. Karton dat voorzien is van het FSC® certificaat is helemaal ideaal. Want dat betekent dat bossen beschermd worden en er op een verantwoorde manier gekapt wordt.

Smaakbehoud dankzij het gebruik van karton voor soepbekers

Het is inmiddels standaard om etenswaren in karton te vervoeren. Maar voor soep is dit al langer gebruikelijk. Het doel is namelijk om de smaak zo optimaal mogelijk te behouden. Wanneer er gebruikt wordt gemaakt van plastic is dat vrijwel onmogelijk. Het geeft een kunstmatige smaak af die je soep aantast. Karton heeft die eigenschap niet waardoor het perfect is om soep in te vervoeren.

Bekers en andere verpakkingen met logo en naam

Werk aan je naamsbekendheid door je soepbekers te voorzien van een logo en de naam van je eetgelegenheid. Klanten onthouden je naam makkelijker en je valt meer op voor voorbijgangers. Soepbekers laten bedrukken is een voordelige manier om reclame te maken. Pak het direct grondig aan en creëer een opvallend ontwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *