Categorieën
Huis & tuin

Definitie van WTW systeem

Het raamwerk van de wtw systeem buigt naar beneden waardoor de buitenlucht door een huis stroomt en de omgevingscontrole verbetert. Dit apparaat helpt consequent om de verwarmings- en koelings behoeften te verminderen en tegelijkertijd energie te besparen.

Het is daarom van eminent belang om dit werkpaard goed te onderhouden, en dat doen wij met genoegen voor. Om te voorkomen dat de kwaliteit van de lucht binnenshuis slecht wordt, is het goed om regelmatig de lucht te doen controleren, door de experts van VU. Voorkom veel voorkomende gezondheidsklachten van de luchtwegen, hoofdpijn, vermoeidheid etc. En ook klachten in de omgeving zoals: schimmelvorming, het blijven hangen van kooklucht en niet te vergeten de stijgende energiekosten, die vanwege het slecht functioneren van een wtw systeem, steeds hoger worden.

Je moet daarom elk jaar jouw wtw systeem laten controleren. Hierdoor, heb je de garantie dat je apparaat effectief blijft werken en dat er een constante voorraad zuivere lucht door je huis stroomt. Omdat het comfort van je omgeving ons middelpunt is, bieden we onderhouds pakketten die
ervoor zorgen dat de machine efficiënt blijft werken.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor wat betreft onderhoud van het wtw systeem. Groot onderhoud is precies wat het zegt, een uitgebreid en diepgaande schoonmaak van het systeem, zodat alle onderdelen onderzocht worden, en waar nodig gereviseerd. De grote onderhoudsbeurt begint met de inspectie van de algemene werking van het ventilatiesysteem. Dit is verplicht omdat we alleen door deze inspectie een goed beeld hebben waar de zwakke plekken van het systeem zitten. Daarna reinigen wij de afzuigkanaaldelen, uitblaaskanaal, inblaaskanaal. De filters worden uitgezogen, afzuigventielen worden gereinigd, afzuig en toevoerventielen worden afgesteld.

Luchtsnelheidsmeting & dB(A) meting
Zo een onderhoudsbeurt duurt ongeveer 1 tot 2 uren. Natuurlijk kan je ook een deel van de wtw laten servicen bijvoorbeeld het reinigen van de kanalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *