Categorieën
Relaties

Definitie van poppers

Inhoudsopgave

De definitie van poppers zijn kleine flesjes met een vluchtig middel die je een kortdurende roes geeft. Ze worden vaak gebruik tijdens seksuele activiteiten om een orgasme te versterken of uit te stellen. Na het opsnuiven van de damp uit het flesje krijg je een roes die maar enkele minuten duurt. Poppers zijn te krijgen in verschillende maten en van verschillende maten. Populaire merken zijn Jungle Juice, Rush poppers en Amsterdam poppers. Voor meer informatie over poppers kun je een kijkje nemen op deze website.

Effecten van poppers

Na het gebruiken van poppers kun je een aantal effecten ervaren. Een verstrekt lustgevoel is daar een van, en dat is vaak ook de reden dat mensen gebruik maken van poppers. Ook vallen remmingen weg na het gebruik van poppers, dit maakt de seks vaak fijner. Ook voel je je vaak ontspannen en krijg je een warm gevoel in je lichaam. Wordt de popper genomen vlak voor een orgasme? Dan wordt het gevoel vaak vertrekt. Poppers kunnen een orgasme ook uitstellen. Dit komt omdat de poppers spierverslappend werken, waardoor de erectie vermindert.

Helaas zijn er ook een aantal negatieve effecten die je kunt ervaren. Hoofdpijn is daar een van. Zeker als je met regelmaat poppers gebruikt zul je last hebben van hoofdpijn. Vermoeidheid en misselijkheid kunnen ook optreden na het gebruik van poppers. Wil je een ander product van genot bekijken? Kijk dan eens naar de definitie van kruidenbitters!

Merken poppers

In de wereld van poppers vind je verschillende bekende merken. Eén daarvan is Rush. De Rush poppers zijn te herkennen aan de geel rode flesje met de bliksemschicht. De effecten van deze poppers zullen zich opbouwen en lang aanhouden. Een ander bekend merk is Jungle Juice. Dit merk heeft verschillende poppers die jouw seks ervaring naar een ander niveau brengen. Amsterdam poppers doen dit ook. Dit merk wordt geproduceerd door de fabrikant Locker Room. Nog niet zo veel ervaring met poppers? Lees goed de reviews en probeer verschillende merken uit, maar doe het wel met mate!

Let op!

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het gebruik van poppers, namelijk:

  • Poppers zijn brandbaar. Let dus goed op met vuur.
  • Gebruik geen poppers in combinatie met andere erectiemiddelen zoals Viagra of Kamagra.
  • Gebruik poppers met mate. Bij regelmatig gebruik kunnen er klachten ontstaan.
  • Slik de vloeistof niet door! Het doorslikken van de vloeistof kan zorgen voor ernstige irritatie en het aantasten van de slijmvliezen.

Iets anders gebruiken tijdens de seks? Lees hier de definitie van een vibrator.