Categorieën
Geen categorie

Definitie van een vacante positie

Inhoudsopgave

Een vacante positie, wat is dat? Misschien heb je nog nooit van deze term gehoord, maar deze term heeft een hele simpele betekenis. Het betekent namelijk een openstaande vacature, een openstaande functie. Je kunt op dus solliciteren op een vacante positie. Misschien ben je toevallig nog op zoek naar een nieuwe baan. Dan is er goed nieuws voor jou, want in dit artikel gaat daarover. Op zoek naar een nieuwe baan en werk je in de zorg? Lees dan verder.

Vacante positie

Je werkt dus in de zorg én je bent op zoek naar een nieuwe baan. Mooi. Heb je ook nog zin in een beetje uitdaging, in ergens ‘opnieuw’ beginnen? Dan is dit artikel al helemaal interessant voor jou. Er staan namelijk vacante posities open in het buitenland, in de zorg. Zo staan er vacatures open op de ABC eilanden, ‘de Dutch Caribbean.’ Op deze manier kun je werk en genieten samen combineren, want op de ABC eilanden is het altijd goed weer.

Curacao

Een van die ABC eilanden is Curacao. Er staan meerdere vacatures in Curacao open. Of eigenlijk moeten we nu zeggen vacante posities, om maar in het thema te blijven. In Curacao is het altijd goed weer, want het is er het hele jaar rond de 30 graden. In Curacao heb je ook een zogenaamde winter, maar dat kun je alsnog niet echt een winter noemen want er valt dan alleen af en toe een buitje. Is er een feestdag in Nederland die je met vrienden of familie wilt vieren? Geen probleem, want doordat Curacao een van de zogenoemde Dutch Carribean eilanden is, heeft Curacao dezelfde feestdagen als in Nederland. Handig!

Werken

De vacatures in Curacao die open staan zijn er op dit moment best een aantal. Als je verpleegkundige bent kun je naar Curacao gaan om te wonen en te werken, maar ook als je OK assistent bent, anesthesiemedewerker, radioloog of logopedist. Het voordeel van wonen en werken in Curacao? Alles gaat er langzaam. In Curacao is dit heel normaal, ze weten niet beter. Als je dus een van de vacatures in Caracao invult, dan zul je het een stuk rustiger hebben dan hier in Nederland, want alles kan op je gemak.

Voor wie

Zoals al eerder genoemd kun je met meerdere banen in de zorg op Curacao terecht. Het maakt hierbij niet uit of je al jaren ervaring hebt in het vak of dat je net van school komt, het kan voor iedereen. Je zult in ieder geval weer een hele nieuwe ervaring kunnen toevoegen op je CV. Dat lekkere weer? Dat is natuurlijk ook niet verkeerd na werktijd. Zie jij jezelf al wonen en werken op Curacao?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *